Зустрічай оновлений «Диво»
Твої надійні помічники стали більш сучасними та яскравими. Шукай оновлену упаковку туалетного паперу, рушників та серветок «Диво» на поличках.
Зустрічай оновлений «Диво»
Туалетний папір, паперові рушники й серветки ТМ «Диво» вже понад 10 років тішать своїх шанувальників. У нашому великому асортименті легко можна заплутатися, тому на допомогу тобі прийде Дивинка. Він знає все не тільки про чистоту та дива, а й підкаже, які ігри ти можеш пограти з дітьми. Або які поробки можна зробити за кілька хвилин. От такого маємо уважного Дивинку. Подружитися з ним можеш вже зараз у наших сторінках в Instagram и Facebook.

«Диво» – бренд, який радує своїх підписників різноманіттям асортименту. Так, ми дійсно прагнемо догодити кожному. Як і 10 років назад наша якість на високому рівні і навіть краще. Ми покращили рецептуру паперу і тепер він ще м'якіший та міцніший. Ти тільки глянь, чого вартують такі види туалетного паперу. Хочеш туалетний папір ДИВО ECOSOFT, що вироблений з вторинної сировини? Бери. А може туалетний папір ДИВО ECONOM, що має більш компактні розміри й дозволяє не переплачувати? Будь ласка. Та чого ж вартує наш продукт з підвищеною м'якістю – туалетний папір ДИВО SOFT? Він для найприскіпливіших клієнтів, які дуже цінують комфорт.

Та це ще не все. Маємо для тебе ще «ароматні» набори, запашні нотки яких наносяться на тубу, а не на самий товар.
Серед них туалетний папір ДИВО AROMA з ароматом малини, туалетний папір ДИВО AROMA з ароматом персика, туалетний папір ДИВО AROMA з ароматом алое вера та туалетний папір ДИВО AROMA з ароматом ромашки.

Ну і на додачу паперові серветки ДИВО 50 шт. у звичайній упаковці та велика пачка - паперові серветки ДИВО 200 шт. - на всю сім'ю.
Вони знайдуть місце у твоїй навіть невеликій кухонній шафі. Адже для гостинних людей кілька пачок серветок вдома – незамінна річ. Ти ж не завжди знаєш, коли нагряне велика дружня компанія? Будь готова й до таких приємних несподіванок.

Мало паперових серветок? Тоді купуй паперові рушники «Диво». Вони виготовлені зі 100% целюлози та відмінно вбирають вологу. Важливо, що їх можна зразу викинути після використання, а отже ніякі бактерії та бруд не переносяться по кімнаті. Це набагато краще й безпечніше, ніж мокрі тканинні рушники.
Вибирай серед таких товарів найвигідніший саме для тебе:
  • паперові рушники Диво 1 рулон – зручно взяти з собою в поїздку чи на природу;
  • паперові рушники Диво 2 рулони – стандартна порція для родини з малюком;
  • паперові рушники Диво 4 рулони – для великої сім’ї або щоб точно не панікувати в потрібний момент.

Ось так коротко ми познайомили тебе з дивоновинками.

А тепер розкажемо про те, що залишилося незмінним. Це наші принципи, місія та цінності.
Так, «Диво» і надалі залишатиметься соціально відповідальним брендом, і дотримуватиметься правил, які дозволяють мудро керувати ресурсами Землі.
Так, ми продовжуємо використовувати промислову (вирощену спеціально для перероблення) деревину заради відновлення лісу.
Так, наша любов до тебе не зменшиться, а м’які паперові продукти врятують у потрібний час.

Паперові рушники, серветки й папір «Диво» ти знайдеш в магазинах наших партнерів (перейти до каталогу).