«Диво» має чим тебе здивувати: нові аромати в асортименті ДИВО AROMA
Туалетний папір з ароматом персика? Чому б і ні? А якщо ще й помаранчевого кольору? Ну тут не треба довго думати – просто спробуй.
«Диво» має чим тебе здивувати: нові аромати в асортименті ДИВО AROMA
У «Диво» є цілий паперовий набір для «ароматерапії». Вибирай, який більше до вподоби:
  • туалетний папір ДИВО AROMA з ароматом малини;
  • туалетний папір ДИВО AROMA з ароматом персика;
  • туалетний папір ДИВО AROMA з ароматом алое вера;
  • туалетний папір ДИВО AROMA з ароматом ромашки.
А краще спробуй усі. Місце для стратегічних запасів у шафі ж знайдеться?

Аромати від французьких і німецьких виробників наносяться на тубу та аж ніяк не контактують зі шкірою. Тобто наш туалетний папір цілком безпечний для використання і пройшов усі необхідні випробування.

В кожному наборі туалетного паперу «Диво Арома» є 4 рулони. Такий варіант підходить не тільки для великої родини, а й для тих, хто купує один раз і надовго. Рулон містить по 150 двошарових кольорових аркушів, які бувають білими, жовтими, помаранчевими або рожевими (залежить від набору). Відривні аркуші мають розміри 98*150 мм – майже як у стандартної друкованої фотографії. Хлоп’яткам і дівчаткам таке різноманіття кольорів точно сподобається. Адже відкриває великі можливості для веселих ігор та чудернацьких поробок. Кілька ідей для саморобних іграшок вже є на сторінці «Диво» в соцмережах Instagram та Facebook. Підписуйся!

Ароматний туалетний папір під брендом «Диво» ти знайдеш у магазинах наших партнерів по всій Україні. Запам’ятай цей оновлений дизайн! Зовсім скоро він стане для тебе буденним, бо до хорошого й м’якого всі чомусь швидко звикають :).

Приєднуйся до наших соцмереж, щоб першою дізнаватися про всі новинки в асортименті і не тільки. Далі буде ще багато цікавого. Не пропусти! Адже в житті завжди є місце ДИВУ.